Kompetencer


I Oneway Solutions har vi specialiseret os på flere områder, hvor vores hovedområde er baseret på .NET teknologien. Customiseret hjemmeside og Sharepoint løsninger er de teknologier der kan leveres af os.

Windows Sharepoint Services 3.0 og Microsoft Office Sharepoint Server 2007, har været en stor del af vores arbejdsgang. Her har vi arbejdet med løsninger lige fra analyse til implementering i produktion. Vi har også stor erfaring med videreudvikling, gennemgang af sharepoint løsninsger, konfigurering og vedligeholdelse til stor kundetilfredshed.

For at levere gode løsninger, sørger vi altid for at holde vores arkitektur så dynamisk så muligt, bruge de nyeste teknologier fra .NET, Microsoft kode standarder, samt sørge for at "Microsoft Best Practices" ikke bliver glemt.

Oneway Solutons vil på baggrund af vores kompetencer, have mulighed for at hjælpe jer som virksomhed med flere forskellige opgaver. Vi vil have mulighed for at levere hele løsninger, lave gennemgang af jeres nyværende systemer for at finde steder til optimering, videreudvikling af eksisterende systemer samt konfigurering af mijøer.

Copyright Oneway Solutions